Koska |
|
|
Paket Helvalar / Plastik Kutu Helvalar / Kürek Helvalar / Blok Helvalar / Tahin / Pekmez / Reçeller / Lokumlar / Organik Ürünler |
Kuruluşundan bu yana kalite geleneğinden ödün vermeyen KOSKA ve 2000 yılında ISO 9002 Kalite Belgesini, 2002 yılında da HACCP hijyen sertifikasını , 2008 yılında da ISO 9000 kalite belgelerinin en son versiyonu olan ISO 22.000 belgesini, BRC Belgesini, Kosher Sertifikasını (hayvansal ürün kullanılmadığına ve çok kapsamlı hijyen üretim yapıldığına dair Israil ve Amerika’dan alınan Kalite belgesi ) İngiltere Vejeteryan derneğinden kalite sertifikası na sahiptir.
Son olarakta Orta doğu ve körfez ülkelerinde ürünlerin satılmasına yardımcı olan Helal sertifikasını almaya hak kazanan KOSKA, kalite ve lezzetin yanısıra üretimin tüm aşamalarında hijyen koşulların sağlanmasını en önemli unsurlardan biri olarak algılamaktadır.
Daha detaylı bilgi için: http://www.koska.com |
Sinangil Unları |
|
|
Tahıl, Çavdar, Köy, Kepekli, Tam Buğday, Pirinç, Mısır Unları / Baklavalık, Böreklik, Mantılık Unlar / Kek Unları / Buğday Mısır Nişastası /İrmik... |
Türkiye’nin lezzet markası olarak 1963’ten bu yana gıda sektöründe hizmet veren Sinangil, 1970 yılında Türkiye’nin ilk paket ununu piyasaya süren marka unvanını gururla taşımaktadır.
Sinangil, günümüzde bir mutfak markası olarak geniş ürün yelpazesiyle marka bilinirliliğini unun ötesine taşımıştır. Gıda alanında yaptığı Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları, ürün çeşitliliği, kalite ve pazar penetrasyonu, bugün Sinangili ülkemizdeki lider mutfak markalarından biri konumuna getirmiştir.
Daha detaylı bilgi için:
http://www.sinangil.com.tr/ |
Kemal Kükrer |
|
|
Sirke,Turşu,Soslar,Nar ekşisi,Şalgam Suyu |
Bazı markalar vardır ki, tarih onları yazar. Asırlık geçmişi ile, sirkenin tarihine baktığınızda karşınıza çıkacak ilk isimdir Kemal Kükrer.
Sirkenin atası Kemal Kükrer’in, 1915 yılında evinin bodrum katında meşe agacından özel olarak yapılmış iki adet fıçıyla başlayan üzüm sirkesi serüveni, o küçük mahalleden taşıp bugün onlarca farklı ürünle uluslararası pazarlarda yerini almış dev bir marka olarak serüvenine devam etmektedir.
“Ya yapılmamışı yapar, ya da yapılmışın en iyisini...” vizyonu Kemal Kükrer’i yenilikçi ve dinamik yapısı ile konusunda Türkiye’nin en güvenilir markası haline getirmiştir. Kemal Kükrer doğal ve ağır mısır fermantasyonu yöntemi ile üzüm, elma ve diğer meyve sirkelerini üreten ilk ve tek marka olmasının yanı sıra, nar ekşisi, üzüm sirkesi ile turşu, ballı elma sirkesi ve vişne sirkesi, sarımsak sosu gibi ürünleri Türk halkının beğenisine sunan ilk FORA zeytinleri ve zeytinyağları Antgıda tesislerinde üretilmektedir. Sadece ülkemizin değil, dünyanın da en büyük zeytin işleme tesisi olan Antgıda en son teknolojiye sahip olup, en nitelikli iş gücü ile hizmet vermeye gayret etmektedir. Fabrikamız 70.000m2 kapalı alan olmak üzere 120.000m2 alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Tesislerimiz Balıkesir ili Havran ilçesindedir.
FORA, ülkemizde tüm zeytin ürünlerini üretebilen tek marka olmasıyla da tektir. Zeytinyağı, siyah zeytin, yeşil zeytin ve bunlardan elde edilen dilimli, dolgulu, çizik, marineli, ezme, çekirdeksiz çeşitlerinin tamamını üreterek sizlere sunmaktadır. FORA, tüm zeytin çeşitlerini ülkemizin her köşesinde sürekli olarak tüketiciye sunabilen tek markadır.
Daha detaylı bilgi için: http://www.kemalkukrer.com.tr |
Rafine Billur Tuz |
|
|
Rafine İyotlu Tuz, Rafine İyotsuz Tuz, Sodyumu Azaltılmış Tuz, Doğal Deniz Tuzu |
Türkiye'nin ilk ve en büyük rafine tuz fabrikası rafine Billurtuz San. A.Ş. 1964 yılında İzmir'de faaliyete geçmiştir.
Aynı zamanda Türkiye'nin tek rafine deniz tuzunu üreten, Rafine Billurtuz San. A.Ş. ham tuz ihtiyacının tamamını, İzmir Çamaltı Tuzlası'ndan karşılamaktadır. Çamaltı Tuzlası çevre kirliliğinden etkilenmeyen bir bölge olan İzmir Kuş Cenneti'nin yanında yer almaktadır.
Rafine Billurtuz San. A.Ş.'nin kuruluş amacı sofralık tuz üretimi olmuştur. Ancak, sürekli yenilenen teknolojisi ve bilgi birikimi ile tüm sanayi dallarının talep ettiği kaliteli tuzu üretebilmektedir.
47 yıldır kalite ve hijyene özen göstererek, Türk damak tadına uygun olarak üretilen, Billur Tuz Türkiye'nin rafine tuz alanında en iyi ve en güvenilir markası olmasının gereklerini yerine getirmektedir.
Daha detaylı bilgi için: http://www.billurtuz.com.tr |
Pastavilla Makarna |
|
|
PASTAVİLLA MAKARNA VE SOSLAR |
Türkiye’nin önde gelen üst segment makarna markası PASTAVILLA’nın lezzet yolculuğu, 1992’de başladı. Kurulduğu günden bu yana sektöründe yenilikçi ve öncü olan, inovatif ürünleriyle çağı yakalayan marka, bugün özenle seçilen durum buğdaylarından ürettiği onlarca çeşit ürününü 81 il ve 100’e yakın ülkeye ulaştırıyor. |
Fiskobirlik |
|
|
Fiskobirlik Nuga, Fındık Ezmesi, Fıstık Ezmesi,Fiskorella,Fındık |
Fiskobirlik ülkemizde üretilen fındığın, işlenmesi surati ile ürün kalitesini ve çeşitliliğini arttırmak, damak zevkine yeni tadlar sunmak, hammadde, yarı işlenmiş ve mamul ürünlerle ülke ekonomisine daha büyük katkı sağlamak amacıyla 1981 yılında “Entegre Fındık İşleme Tesisi’ hizmete girmiştir. Bu tesis 2002 yılından bu yana Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Sanayii ve Ticaret A.Ş. adı altında birliğimizin iştiraki olarak çalışmalarına devam etmektedir. |
Mahmood Coffee |
|
|
Stick Kahve- Türk Kahvesi-Gold Kahve-
Çay |
Mahmood Coffee’nin, 30 yılı aşkın tecrübesiyle dünya markalarıyla rekabet edebilen global bir markadır. Geniş ürün yelpazesiyle tüm kahve severlere hitap etmektedir. Gold, klasik, 2si1 arada, 3ü1 arada ve Türk kahvesi gibi geleneksel kahve çeşitlerini tüketicinin beğenisine sunan Mahmood Coffee; cappuccino ve kapsül kahve gibi yeni nesil kahve ürünlerini de geliştiren ve tüm dünyadaki müşterilerine ulaştıran uluslararası bir markadır. Kahve dışı sıcak içeceklerden; sıcak çikolata ve salep gibi lezzetleri de ürün gamında bulundurmaktadır. |
Beypazarı Soda |
|
|
Beypazarı Soda |
Doğanın adeta insanoğluna sakladığı mucizeyi,1957′ den beri tüketicilerinin beğenisine sunan markamızın hikayesi; ilk adımını attığı, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde başlar. Dönemin şartlarını zorlayarak kurulan fabrikamız, bugün 70 bin metrekarelik alanıyla Türkiye'nin sektöründe en büyük fabrikası olmuştur.
Saatte 300 bin şişe üretim kapasitesiyle, maden suyu denilince akla gelen ilk marka olma başarısını yakalamıştır.Kurulduğu ilk günden beri , aynı kaynaktan gelen doğal maden suyunu, kendine has yapısını değiştirmeden dolum yapan tesisimizde, üretim; tam otomasyonlu makinalarla el değmeden yapılmaktadır.
Önce Sağlık ; ilkesiyle zararlı ışınlardan korumak için yeşil renkte üstün teknolojiyle ürettiğimiz şişelerimizle, doğal maden suyumuzu tüm saflığıyla koruma altına alıyoruz. Üretimin ilk aşamasından son noktasına kadar, alanında uzman mühendislerimizle tüm laboratuvar testlerine gerekli önemi veriyor kalite ve hijyenden taviz vermeden ISO 22000:2005 , ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 ve OHSAS 18001:2007 kalite belgeleri güvencesi ile çalışıyoruz. |
Arbella Makarna |
|
|
Tam Buğday Makarnası, Glutensiz ve Sebzeli Makarnalar... |
Arbella Makarna; Durum Gıda tarafından üretilmekte olup 2007 yılında tüketicinin beğenisine sunulmuştur. Ülkemizin makarna ve irmik sektörünün önde gelen markalarından olan Arbella, Mersin'de faaliyet gösteren modern tesislerinde, yüksek üretim kapasitesiyle dünya standartlarında üretilmektedir.
Arbella Makarna; Özenle seçilmiş %100 durum buğdayından elde edilen irmikten, tamamen bilgisayar kontrollü entegre modern üretim tesislerinde el değmeden, konularında uzman bir ekip tarafından üretilmektedir. Dünyanın en gelişmiş cihazlarıyla donatılmış laboratuarlarda üretim öncesinde, üretim esnasında, paketleme öncesi ve sonrası aşamalarda düzenli kalite kontrol testlerine tabi tutulan makarnamız, yurtiçi ve yurtdışında tüketicinin beğenisine sunulmaktadır.
Daha detaylı bilgi için: www.arbella.com.tr
|
|